datakort


FRANK DANDY

                

kände för det så snodde Kalle min chompis Frank Dandy tröja. SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA SNYYYYYGGG ! JAG DÖÖÖÖR FAN GE MIG SKITEEEEEN! vill ha vill ha . syns inte att det är frank dandy men det är det faktiskt . står on my back! men syns inte så bra ser jag nu . helvette. aja lita på mig! den är super skön. jag ska nog smuggla med den hem. ameeen .. TACK KALLE ! (a)

tack sötnos

27 augusti.
hello babes. asså så jävla mycket förlåt för att jag inte skrivit! men shit, jag har fan inte tid . raka läxor typ vecka ut och in och jag har fan ingen fritid och fan i mig livet suger! det va en lång mening de .. haha . nejmen jag ska försöka vara lite mer aktiv i bloggandet . försöka duger ? aaa . tycker jag. nejmen grejen är ju att jag är typ den enda som är osocial här i vårat strängnäs hem när jag ska sitta vid datan . alla andra är skit sociala och sitter nere i köket tjugofyra och snackar och jag bah sitter vid datan och pratar i tele hela tiden .. kanske för att jag längtar hem ? jooo lite! men det är livet fan, jag klarar av det :) jag har ju alla mina vänner hära, dom som jag behöver liksom . och det duger helt finfint för mig . love them allllll. men iaf, en skitsöt tjej som jag inte ens känner skrev på playahead att hon tycker min blogg är asbra och kul att läsa! JAG DÖR FÖR SÅNA KOMPLIMANGER! fyfan vad dom är underbara! love them toooo vadfan . det känns fan underbart när folk säger så . det är bland det bästa som finns .. det får min blogg glöd att återuppväckas (A) HAHA , älskar er sötnosar!

dagens påklädnad

                  

"förlåt" för att jag inte tar "helhets bilder", men jag blir aldrig bra på bild! och då menar jag verkligen aldrig . men iaf, har på mig en gammal oversize cubus tröja och sen ett blått bälte från secondhand, 10 raka spänn! grymt . man bah woho . undertill har jag bara vanliga svarta leggings . i öronen har jag mina söta röda hjärt örhängen! på topshop är dom köpta.

nyttigheten själv

24 augusti.
hejsan alla goa och glaá. något kul som händer? inte häär .. kom hem till strängnäs för inte allt för länge sen, halv åtta typ . skönt att vara tillbaka, men samtidigt tråkigt att åka hemifrån . tänk, så kommer jag få göra nu hela tiden i tre hela långa år. fyfan .. men ändå! ganska skönt . många är ju rätt avundsjuka på mig så det är väl något positivt ? nytt för mig är ju att jag har fått magproblem! och mamma gissar att det har att göra med att jag är vegetarian. så därför åkte vi raka vägen till ica och köpte kosttillskott . tre stora feta tabletter ska jag svälja varje dag! mumma. och sen boka vi en tid för mig att titta till magen min. den ska allt bli bra ! för nu är den fan inte det . ont i magen dygnet runt och det gillar jag inte .. känner mig iaf tusen ggr nyttigare nu när jag inte äter kött äckel. kolla tillexempel på min frukost, fil med fiberflingor och torkade aprikoser. yummi yummi!


dagens påklädnad





beige.a chinos , gina tricot.
vit tröja , gina tricot.
stora benvita rosörhängen, topshop ( i think )


24 augusti.

äkta jävla sorg

23 augusti.
åå jag är värsta deppig .. asså det kommer låta helt sjukt, för jag kände ju inte killen, men liksom, fan vad jag saknar honom ! ni fattare säkert inte men jag snackar iaf om Heath Ledger. för er som inte vet det så är det min favorit skådespelare, i fucking adore him! det är äkta kärlek, fan vad jag älskar han . han är så jävla otroligt enormt bra. och jag bah avgudar alla filmer han är med i. för er som inte sett batman filmen ( jag vet det låter lite töntigt när man säger det ) , så ska ni se den! han spelar ju jokern i den, och fyfan vilket förjävla bra jobb han gör. han är så jävla bra i den så det inte är sant . för att vara riktigt ärligt satt jag och halv böla på filmen bara för att jag tycker det är så jävla sorgligt att han är död .. och jag såg casanova igår på tv också, fan vad sorgligt. rip, 22 januari 2008 <3







asså, om man lyssnar på uscher - burn, samtidigt som man kollar på bilder på Heath, då börjar man ju fan gråta .. iaf jag ;o värsta tönt jag är, men fan jag avgudar han från topp till tå, alltid gjort ! största favoriten.

bästa låten


my only love

jag har bara en kärlek här i livet .. och det är ben & jerrys.






bild 1. min favorit glass .. :$ chunky monkey med banan, choklad och nötter, (A) bild 2. tog jag, i en biograf där man kunde köpa denna godsak! (; bild 3. tog jag också. på biografen när vi skulle se sex & the city .. då kunde man köpa ben & jerrys glass i strut, FYFAN HAR NI SETT LIKNANDE ? :$ så jävla mums! ( PSSST , vet ni hur pinsamt det är att skriva ett blogg inlägg om glass ? :$ )

brorskärlek

23 augusti.
hejsan alla pigga och glada! idag va jag minsann uppe lite tidigt.. tjugo i tio blev uppstignings tiden för mig :'o hujedamej. vad har hänt med mig? har antagligen kommit in i hela den här skol grejen så jag inte kan sova längre än till halv tio :'( FAN OCKSÅ. aja. nu är jag iaf hemma i enköping igen ! FAAAN VAD SKÖNT! shit vad jag längtade hem dom sista dagarna, speciellt i torsdags d¨å det hände lite grejer. då ville man bara hem till mamsingen. och igår blev mini dröm verklighet :] haha. aa så det är skönt att vara hemma. idag ska jag på tennismatch, min bror spelar. har så dpligt samvete för att jag inte åker och kollar på han .. han har ändå spelat 4 år snart trorjag, och alla säger att han är skit duktig ! så nu ska mitt dåliga samvete putsväck. det söta va ju att han blev glad när jag sa att jag skulle med .. jag älskar dig bror. så idag bär det av till strängnäs för tennismatch och sedan hem till mitt boende för att hämta lite smått och gott. thihi. <3 , hoppas ni hare bra idag. det ska jag iaf! PUSSEN.

tuffa jag

21 augusti.
idag va det fan ändå en helt okej dag i skolan. as mysigt, vi satt nere vid vattnet och så när vi inte hade lektion.. mys mys mys på högsta grad. sen tyckte jag att jag va lite grym också .. det va såhär att jag linda oscar kalle och emil gick runt för att vi hade håltimme, och sen sa emil bah asså du ser ut som en i min förra klass ! då tänkte jag fråga .. va hon snygg då ? HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA! undra vad han hade svarat ! hahahahhahah, fyfan vad kul. hahahahha. ååå.


im superstitious

21 augusti.
hola mes amigos. allt braaao ? jo, med mig äre det! förutom enorm trötthet. läxor redan liksom. fast inte speciellt stora grejer, men ändå, det är liksom ändå LÄXOR ! dont like it. men men, vad ska man göra ? det är liksom ändå en del av skolan :) FÖR ER SOM INTE VET (a) haha . smarting dära ! men, vi har iaf dom mest virriga lärarna, så det bli ganska kul ändå (a)

men jo! en grej som jag har blivit, är vidskeplig ! VARFÖR FOR GOD SAKE? det är ju bara jobbigt fan ! den största vidskepliga grejen jag har, är att jag ALLTID måste rita ett fyrklöver på min hand, varje dag . på exakt samma ställe . för att få tur då .. funkar det ? osäkert! haha, men det är en grej som jag har fått för mig bara . dont fucking know why!


secondhand jao

20 augusti.
hej snygging. idag va linda och jag och shoppade på second hand, och WOW, vilka fynd man kammade hem! sex tröjor eller nåt sånt dära, plus ett bälte, för 150 kronor. och då va det ändå tjocktröjor och stickade tröjor och så .. skit bra! jag bah yes, där kom flytet som jag letat efter !

     


köpte alltså, en stickad SKIT MYSIG tröja, har på mig den nu (A) , två koftor, en väldigt lång och röd, och en mörkblå. en jeans jacka, hihi. och sen typ en ganska kort tröja, med röda ränder, och sen en vanlig vinröd tröja typ . hihi :) har liksom aldrig hoppat på det dära med secondhand handling. men nu fan, I WENT NUTS ! skulle verkligen ha allt .. linda bah fan vad du handlar, jag bah ja ? jag tröst handlar .. <3

stökigare finns inte

20 augusti,
aa , rubriken. ni kanske förstår att jag menar mitt rum dåra? aa, inga garderober än då! så jävla irriterande. kläder ligger över allt och jag får fan ett stress sammanbrott när allt är huller om buller. men jag tänker nog antagligen nura bjuda på två bilder på mitt otroligt stökiga rum , enjoy.





första bilden, det är vid mitt fönster som ni ser, och mitt lilla skrivbord, och min säng! toalett papper på golvet, så som galgar och shit också. uuuuh .. och den andra bilden, MIN GARDEROB, host host. sådär ser det ut när jag ska dra mig och välja kläder osv. där får jag sitta och plocka och leta, fyfan . så jobbigt :( men det ordnar sig snart, hoppas jag .. förresten, har fan 28 par skor med mig, 20 väskor och för övrigt, 10 par shorts. NÄR FAN SKA JAG ANVÄNDA SHORTS ? cp barn jag är. aja, noll sinne för vad vinter innebär ! kanske inte vill inse vad som väntar .. älskar er alla.

morgonpigga jag

20 augusti.
hoola balooola ! hur mås det? här är man trött. jäääävligt trött. satt uppe rätt länge igår för att jag skulle fixa den dära mp3 spelaren jag har på min blogg nu, rätt najs va ? nu kan ni liksom lyssna på musik, om ni vill eller inte (; the magic is in the stop & play knappen !

håller på att sminka mig nu, tar sin lilla tid. asså jag måste ju typ använda halva mascaran eftersom jag har så långa ögonfransar :( så jävla fuskigt ! plus att det tar säkert tjugo minuter att bara ta på mascaran . skit irriterande .. men det äre värt :) duschade nu på morgonen också, en riktig uppfriskare ! men jag är faktiskt en morgonmänniska . jag har as lätt för att komma upp. liksom, jag känner bah ÅÅÅ VAD TRÖTT JAG ÄR , men sen kan jag bara kliva upp och då äre klarrrt . superb ! :) aja, nu ska jag ner och käka frukost (A) känner mig mobbad för alla äter typ sån där nyttig gröt och knäckebröd och en massa frukt, och där kommer jag med vitt bröd och yoghurt ..

how thing's going

19 augusti.
HELLO SUGAR. nu tänkte jag berätta lite snabbt hur jag har det här i strängnäs ! ( fick önskemål om det i tidigare kommentars grej ) hihi . jo, nu ska jag snart gå och sova här i strängnäs för min tredje natt. det är as mysigt ! fast somnar rätt sent :$ you know, use to att va vaken till typ tre på morgonen ! så det är fan inte lätt att somna vid elva. ( och sen för den delen gå upp halv sju ) . och förresten, ni som inte fattat galoppen än, så är det faktiskt så att jag får klara mig helt själv, på egen hand alltså ! jag har ingen personlig kock, jag har ingen personlig städare ELLER NÅT ! (A) nejnej, jag lagar egen mat, och jag städar helt själv . jag är värsta stolt om ni inte märker det .. (A) eftersom att jag är VEGETARIAN , för er som inte visste det, så äter jag ju inte kött ? big surprise ? nejmen så jag äter qourn och sådär ist . mumma . så idag gjorde jag curry gryta med qourn bitar, SÅ JÄVLA GOTT ! jag bah slängde i mig all mat tills min mage hamna utanför brallerna :$ feeeeeetto , thats my middle name biatch! och i söndags gjorde jag qourn hamburgare. yummi det med! så maten, det har jag under kontroll . det är 8 personer som bor här för tillfället, 6 tjejer, 2 killar. sen ska det komma 2 killar till, och en av dom är jätte snygg .. HAHA ! FYFAN ! så kommer jag där osminkad på morgonen och ögonen är helt svullna för att jag är skit trött, och bah .. HEJ ! PÅ DIG DU ! haha jag kommer skrämma skiten ur dom! värsta the ring tjejen anda över mig på mornarna, scary. aja, om ni undrar nåt kan ni väl fråga ? (A) <3

information & bilder

19 augusti.
toodeloo ! lite nya bilder på mig som jag tagit i mitt nya rum , ska jag allt bjuda på! bland dom första bilderna jag tagit på mig själv i mitt NYA rum, det är stort! :d kom också på att det va fett länge sen man bjöd på en dagens påklädnad :( värsta efter jag ligger känns det som ! inte kul, inte kul. men jag kommer väl ifatt! (A)





det jag har på mig är min tröja från KILLAVDELNINGEN, ja ni läste rätt. storlek large och stor, ja det är den, fanimig ! but i freakin love it. sådär lite mysigt. sen har jag på min brors tröja, billabong !(A) haha hatar det namnet asså, hade dom ingen bättre fantasi ? haha, cp . aja, den är också fett stor och mysig, grr ! hela jag är mysig (A) MAHA. me like me like ! nu ska snart mysanna dra sig mot sängen, vet ni hur trött jag är eller ? fyfan. halv sju varje morgon nu då, slutar halv fem nästan varje dag . OH YEAH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD ! notnotnotnotnot .. helvette. hur ska det gå ? fortsättning följer ..

sommarminnen

19 augusti.
nu när skolan har börjat, och sommar är way föbi nu (!) , så längtar man väl tillbaka en hel del ? så därför tänkte jag fråga om ni ville ta del av lite av MINA sommarbilder ? ;] vill ni väl ? jaaa vi säger så!













my room , folks!

19 augusti.
hej igen på er små sockersöta jävlar. nu har jag lagt in lite bilder på mitt rum. asså jag avstår nog från att JUST NU visa en bild på HELA mitt rum, liksom helheten . för det är jääävligt stökigt just nu ! jag skäms. så ni får se lite andra "intressanta" bilder (; HELBILD PÅ RUMMET KOMMER EFTER STÄDNING (a)





första bilden, är på mitt fönster. gulligt va ? :) sen är de min säng på den andra bilden. i just love it!

holy shit

19 augusti.
HERRRREGUD ! JAG HAR INTE SKRIVIT PÅ ÅR ! faan, förlåt ! shit, jag har verkligen saknat bloggen. en har inte kunnat skriva för jag har ju nyss flyttat hemifrån (!) och fatta vad mycket man måste fixa med och så ? not that easy mister. så jag har kört grejer fram och tillbaka mellan strängnäs och enköping :) pretty fun. är jätte nöjd med mitt rum ! ni ska absolut få se bilder sen, det lovar jag er. skolan har ju börjat och så så jag har skit mycket att göra. började ju gymnasiet, fatta vad irriterande när man knappt känner någon ? man bah yes ! inte så jävla kul . men men, några nya kontakter har man ju fått (; och alla som bor i studentkorridoren som jag och min kompis bor med har vi ju typ lärt känna, fun fun! aa, en liten update :) bara för er som bryr er haha (a) hoppas ni tycker jag är intressant , HAHA! ;D jomen annars har jag fan inte gjort så mycket mer, mest flyttat grejer och fixat i mitt nya rum, handlat, gått i skolan ;'o det är typ allt asså. men men, inte så bara ! :) lägger upp bilder sen, i promise. BIG LOVE ! <3

tok bio

14 augusti, ( snart 15e )
kom precis hem från mysbio med syster, ola och wille ! vi såg den nya batman filmen (?) haha min bror som fick göra beslutet, eftersom det va hans kära namnsdag för ett tag sen ;p skitunge . aja, den va lång, men bra ! hade iaf skitroligt, bror och wille är ganska störda, but i like it ! so am i, så det är ingen big deal (; det roliga händer när vi kommer ut från filmen och bror min ser en reklam grej för filmen mamma mia, ni vet ? och bror bah, vi måste ta kort ! haha han bah syrran in i bilden, så går jag och ställer mig bredvid wille och ler som tusan, sen bestämde vi att vi skulle se ut som dom på bilden, dom gjorde värsta poserna ! så jag ställde mig med armarna upp i vädret, men grejen va att DET VA BARA JAG SOM TOG ALLT SERIÖST (a) wille körde fjortispose och bror hängde på mig, töntar. det här blev resultatet ; 

               

JAG KOM MED

14 augusti.
HAHAHA, JAG ÄR MED PÅ DINSTIL.FEBER.SE , haha fan vad grym man är då! :) med min uber coola outfit från ett tidigare inlägg, thihi. aaa, det va ju lite skoj kan man ju säga! happyface.

hej jag är uttråkad

14 augusti.
hallå hallå. hittade denna lista på en tjejs blogg,
JAG ÄLSKAR SÅNT HÄRA, LÄS ! (a)

Favoritcafé: Starbucks, såklart !
Favorittidning: FRIDA typ, vilken tjej gillar inte den tidningen lix ?
Bästa saken som hände i somras: Fick besked om att jag ska flytta !
Favoritplagg i garderoben just nu: Min blommiga jacka <3
Längd: 172 , nåt sånt.
Byter gärna garderob med: Nicole Richi, GARDEROBS IDOL !
Vanligaste färgen på mina kläder: Vitt, svart typ .. :) tråkig jag är.
I sommar går jag att gå klädd i: SHORTS OCH BARA SHORTS :)
Men absolut inte i: Läderbyxor :)
Sminktips till allmänheten: Ha inte solpuder i hela ansiktet ..
Senast utlästa bok: Jag läser inte :$
Mig själv med tre ord: Usch, hatar sånt.. Pratsam, hyperaktiv, mysig.
Jag tränar: Springer några ggr i veckan, im atletic ! :D NOT.
Jag ville bli när jag var liten: Veterinär, som resten av alla skitungar.
Höger- eller vänsterhänt: Höger, jag är väl inte cp :) HAHA mitt citat.
Humör just nu: Taggad !
Är det nåt du absolut inte äter: Är nästan vegetarian, så kött.
Kläder just nu: Svarta leggings, vit oversize tröja, blommiga jackan :)
Vad sa du senast: fuck you, (till min bror)
Fisk eller badkruka: En blanding typ.
Hur många kuddar sover du med: Två, alltid !
Spelar du nåt instrument: Aldrig,
Morgon- eller nattmänniska: Både och :) har lätt att komma upp på mornarna
Sparare eller slösare: Lutar mer åt slösar hållet.
Bästa film: Älskar skräck, men cube är en favvo !
Har du några homosexuella vänner: Nej, men vill ha en gaypal !
Tror du på mirakel: Tss, nej, har aldrig hänt mig iaf.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, jag har lätt att va trogen.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 såklart (:
Bio eller promenad: Bio, mysigt värre!
Är du kittlig: Skoja inte.
Snarkar du? Nejnej.
Stjärntecken? Kräftan, urk.
Rädd för insekter? Driv inte ! Finns ingen som är räddare.
Äckligaste insekten: Sniglar, min största fobi (och jag skojar inte)
Största svaghet: Har ingen, är superkvinna!
Det här är jag bra på: Att prata!
Bästa bok? I dont do that kind of stuff.
Vad vill du jobba som? Lärare :$
Chips, morötter eller godis? Godis i massor.
Pizza eller hamburgare? Pizza, finns det godare?
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ABSOLUT !
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Stökigt .. Icke stolt
Gungar du på stolen? Aa , alltid haha, ramlat några ggr !
Vilken hand håller du gaffeln i? Som man ska kanske?
Gillar du att sjunga? Ja, men är inte speciellt bra påre (;
Anser du att du är stark? Titta mina armar och bedöm själv, idiot ..
Använder du knark? HAHAHAHAHAHAHA !
Kaffe, te eller inget? Café Latte, största favoriten.
Har du en besatthet? Att inte gå på A-brunnar :$

are u feeling it ?

14 augusti.
tänkte bara fråga vad ni tycker om denna outfit ?

            


vit oversize tröja - monki,
lång skjorta (knuten i midjan) - snott av mamma
väska - hongkong
armband - topshop

 
               

ögon hjälp (A)

14 augusti.
hejsan, alla vänner mina, hjälp mig ? har typ länge funderat på om jag ska byta ögonfärg lite sådär ? skaffa linser ? har alltid velat ha blåa ögon ! tycker det är underbart med blå ögon och brunt hår.. shit jag vill! men grejen är att den "kroppsdel" jag brukar få mest komplimanger för är mina ögon, för att färgen är fin och för mina långa ögonfransar. jag svär , ALLA , verkligen alla, vänner och familj har gett komplimanger för mina långa ögonfransar haha .. :) tack ! <3 men vad tycker ni ? är min ögonfärg nice eller ska jag skaffa blåa linser ? :|


den lilla blommiga :)

14 augusti.
hejsan folket :) har uber tråkigt, men håller på å klä på mig och så nu för att jag ska gå på bio med syster och bror ikväll. värsta mysigt! min bror hade ju namnsdag för ett tag sen och då fick han typ biokväll med sina underbara systrar i namnsdagspresent ! how wonderful. då blev han ju inte lite glad ! ;D HAHA. sajk. aja, håller på att fota min outfit iaf ! och detta är outfiten för idag, ( nästan likadan som igår typ , har inte fantasin på g alltså ) ;

                

BY THE WAY LIKSOM, KOLLA MINA UBER BRUNA FÖTTER ? VAD HAR HÄNT HAHA ! måste va nåt fel på pappas biff kamera ? (; eller så är man så brun (a) soft.

bror goes turk

HAHAHAHA måste bara få säga en snabbis, som hände nyss . jag mamma och bror va i vardagsrummet och så fick bror ett mms där det stod " tänkte precis på hur du såg ut .. " och sen va det en liten animerad gubbe som stod och ASGARVA , HAHA ! och jag bah ahahhahaha vem fick du den ifrån ? bror bah ; amen .. din mamma. och mamma stod bredvid, hon bah  ; JAHA ? hur kom jag med i det där ? AHHHAHAHAHAHHAHHAHA :') <3


puss puss

                   

här är en bild på bästavännerna <3 anna och elsa, jag till höger. btw, jag ÄLSKAR min blommiga jacka, fan glad att jag köpte den (; jackan iaf, från gina tricot, jeans cheap monday, skor dinsko, tröja gina tricot :) örhängen från topshop men dom syns inte suckers (h) , puss puss.

ung08

14 augusti.
hejhej allesammans. sovit gott? det har jag kan jag säga .. men vaknade ganska tidigt höhö ^o) men men, kunde inte blogga igår för jag va ju som sagt i storstaden, med elsa . aa det va väl kul, alltid kul att träffa vänner & bekanta, eller hur ? dom som jag bara träffade sådär slumpmässigt utan vidare kontakt va ju evelina, caroline, sussi & emelie, ( typevelina, caoline, sthlmfinez & enemeliie @ ) tänk vad man har saknat dom brudarna ! <3 kärlek till er. sen träffade man victor wille felix och tina och lite annat folk som elsa kände då. drog sen hem vid halv åtta, tågjävlet gick då . somna nästan på bussen, va helt utslagen. haha , typiskt mig. ni ska få se en eller flera bilder från igår lite senare, world hold on ! puss älsklingar.

tjäna pengar

12 augusti.
hejsan hejsan hejsan. tänkte bah komma med ett tips , på en sida där ni kan bli medlem för att tjäna pengar, utan bindningar eller andra kostnader. jag vet ? det låter fan för bra för att vara sant hah, men jag är medlem * stolt * och jag har inte fått betalat nåt, plus att jag tjänat snart 200 kr ! på typ en vecka. helt sjukt :) bli medlem ni också ! lätt sätt att tjäna pengar när det svider i plånboken ! ( som det gör för mig ) klicka bara på länken så kommer ni till sidan :) <3
          
                    plusikassan.se

en personlig favorit

12 augusti.
Gavin DeGraw har alltid varit en av mina personliga favoriter. och visst är han en riktig sockertopp också, bortsett från att han sjunger gudomligt ? min absoluta favoritlåt med honom just nu är Jealous Guy, som är en cover på John Lennons låt med samma namn :) men Gavin gör den hundra miljarder gånger bättre .. har den låten på min profil på playahead, om den funkar ! haha. här har ni den, jag presenterar STOLT snyggot Gavin DeGraw och underbara låten Jeaolus Guy ;

      

jag ska låta er bedömma själva, vilken är bäst ?
John Lennon , eller Gavin DeGraw med Jeaolus Guy ? lyssna och njut.

        

in spanat

12 augusti.
HEJSAN ALLA CPBARN :) jag har allmänt tråkigt. är skitsegt för jag vaknade tidigt, klockan 11 rättare sagt. och det är vad JAG tycker är tidigt. vaknade först av alla syskonbarn, inte normalt ! jag brukar springa upp vad elva med händerna för ansiktet, och då kommer mamma och bah godmorgon! och då skriker jag, JAG SKA INTE GÅ UPP JAG SKA INTE GÅ UPP ! haha, sen sover jag vidare till halv ett typ . soft. men nu håller jag på att lära mig att gå upp tidigt, eftersom att jag ska dra mig upp med tuppen snart, som alla andra ! nu när friheten är slut </3
aja, nya inspanade grejen som jag velat ha i snart ett år (!) har jag äntligen hittat. en stickad väst ! lång, som går under rumpan. så snyggt att man får kramp attack. hittat den, äntligen ! på gina tricot, 199 :- , är väldigt pank these days, så det va på gränsen att man kunde köpa den .. hatar att vara pank :( det svider i plånboken OCH hjärtat ! lid med mig ungar. aja, den ska in handlas imorrn när det bär av till stockholm igen !

                        


psssst, västen ska inte vara knäppt, haha .

tänkte bah påminna

12 augusti.
tänkte påminna er om att bli medlem på denna sida ;
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=5753
och därmed hjälpa lilla mig att få mera points :$ skulle va rart av er :) puss

sidenjackan, nya favoriten

12 augusti.
MIN SIDENJACKA JAG KÖPTE IGÅR, ja den är min nya favvo ! jag bah älskar den. den är så jävla fin, typiskt mig liksom :) thihi. helt perfekt ? ni ska få se lite bilder ,

                    

                    

                     

gårdagen ;d

12 augusti.
hejsan, fan blev lite chockad över datumet. REDAN DEN 12E ? det är fan cp. orkar inte med att tiden går så jävla fort. men det är ju nu sista veckan det händer så mkt så man har mkt att se fram emot, och då går tiden snabbare. hatare. men men, thats life broe ! aja GÅRDAGEN. den va fan bästa. saknar! spenderade hela dagen med elsa, min bästavän. men stötte på frida-a @ på tc när jag väntade på elsa , så hon fick bli mitt sällskap ett tag. sen kom elsa farandes, gaykram på henne. sen drog vi ner till plattan för frida ville kolla om det fanns nå folk hon kände dära. HELT TOMT. då bah, jo jo .. sen trallar vi runt där och har kul by ourselfs. kul :) sen drar elsa frida och jag till gina tricot vid gallerian, det va så jävla varmt så jag ville köpa nån mindre varm tröja :') elsa och jag svor en pakt om att vi båda skulle köpa nåt klädesplagg denna dag, maha .. hatar att handla själv (a) så vi gick in dit, jag köpte en svart blommig siden JACKA, haha då bah okej, ngt mindre varmt ? neeej .. men sen stötte vi på andrea och isabella, rightly @ och bellysh @ , så vi stannade och prata lite :) sen drog vi till plattan för jag skulle träffa ella, sen träffade jag carro också. och sen skulle jag träffa andreas men jag hitta honom inte ( fuck you ) , och victor & jocke också men dom langa diss. FUCK YOU EVEN MORE. sen åkte jag och elsa samma pendeltåg hem, hon skulle till pojken sin i spånga, och jag mot bålsta. älskar dig elsa!

smygfottat av mig på tåget, haha elsa revenge ! men du blev urgullig ju <3

               

humor á la linda&anna

10 augusti.
HAHA, jag och linda bjurklint (som jag och MIN linda haha blev bundis med på språkresan) har våran humor på Starbucks i England. Cornelia (som vi också blev kompis med) hade köpt en sån dära smyckes hand, som man hänger smycken på ni vet ? -.- aa haha det är rätt uppenbart. hon tog den och satte den innanför tröjan så det såg ut som hennes hand. HAHA JAG GARVA SÅ MYCKET ATT JAG BOKSTAVLIGEN SPOTTADE UT KAFFET ! xD jag garva så jävla mkt ! HAHAHAHA , min humor ! jag dööör .. ;

          

          

jag saknar verkligen ..

.. ENGLAND. vill tillbaks till alla tjejor och allt skoj, utan föräldrar :| det va fan livet!

       

       

       

        


i love elsa

10 augusti.
hej i kakburken. pratade just med min darling elsa i tele, i exakt 55 minuter och 39 sekunder! de ni. skulle kunna och ligga och prata med henne i en evighet liksom, vi kan prata om allt ! och efteråt får jag sms från sötningen , bah; " anna du ska veta att du alltid får mig på humör när jag mår sämst, du är verkligen min bästavän ! aldrig utan dig, längtar tills imorrn <3 " GULLIGT VA :') det är väl äkta vänskap ? är så trött på alla som byter bästa vän var och varannan vecka , det är inte så jag håller på längre! nej, nu har jag verkligen funnit hon jag alltid vill ha vid min sida. en allra bästavän ! jag menar, hon berättar allt för mig, och jag allt för henne. och det är ju så det ska vara . elsa du ska veta att jag verkligen försöker hjälpa dig när du behöver mig ! för det finns inget viktigare för mig än att du mår bra. du är livet för mig ! sluta aldrig tro att jag älskar dig. och imorrn träffas vi ! äntligen, efter 3538563 år . eller iaf några månader .. och imorrn ska vi vara heela dagen i storstaden. bara du&jag ! och ha skitkul , verkligen skitkul. längtar så det svider och gör ont . va beredd på en stenhård kram bästis ! för det är du så jävla värd :) ' elsa du är min flickvän, min kärlek, mitt liv, min värld, mitt allting, min underbaring, min älskling, min lycka, och såklart, MIN ALLRA BÄSTAVÄN ! nu har vi känt varandra i snart 4 månader ! ett halvår snart älskling. den dagen kommer betyda allt för mig. jag älskar dig bästa vän.

( JAG SKA GÖRA EN SÅN HÄR TRÖJA )

                 

the ring

10 augusti.
glömde visa vad jag har köpt :) ni får inte tro att jag är förlovad bara ! nejmen jag har liksom typ alltid velat ha en ring. inte bah en billig h&m ring eller nåt, utan en fin guld / silverring ! som man kan avguda och ha på sig hela tiden :] så jag åkte och köpte en ;o och jag har helt seriöst på mig den HELA TIDEN och jag AVGUDAR den !

          

syns kanske inte så jätte mkt men den är iaf indelad i ' tre delar ' , först är det vanligt guld , sen silver, och sen äre typ som ett rött färgat guld eller vad man ska säga ;S köpte den på rean eftersom jag har hjärnan att spara mina pengar när det går ! puss.

mat shopping

10 augusti.
hej broshaaan . watcha all doin' ? jag sitter här och äter min filmjölk och är glad. igår vare en stor dag, jag åkte och handlade på ICA för första ggn inför flytten min ! köpte makaroner, nudlar, spaghetti .. ni vet allt sånt nödvändigt ;D allting gick på 700 :| trodde jag skulle dö. så, det är en sån tjockis man är ? trevligt, tack för informationen. vill ni se min matshoppings outfit för igår ? :) ' tror jag nog att ni vill.

        

        

misslyckat värre, buhu

8 augusti.
hej polers , har inte mkt tid att skriva idag men tänkte bara säga att det inte blev nå sthlm pågrund av cpväder :/ så det blir på måndag ist, suck ! idag iaf har jag vart och tagit id kort och det va en jävla mardröm .. PLUS ATT KILLEN SOM TOG KORTET VA DÖSNYGG . jag bah vadfan, vad hände med flytet ? skit asså . aja jag ser iaf ut som en transa på mitt id kort ! welcome to reality anna, haha . haven't faced it yet (; det regnar hela tiden och jag gråter en skvätt för det. sitter just nu med datan i knät mitt och glor sex and the city, enormt bra ! hade hellre velat kolla på miami ink men ack ack ack , icke icke icke ! gick inte att ladda på surfthechannel, så nä. ännu en dag förstörd :( 

               

julllee på pea

7 augusti.
tänkte bara säga att jag har börjat snacka med den helt seriöst sötaste av dom alla. julia , aka julllee på playahead. så jävla underbar att det inte är sant, och fan jag hoppas verkligen att du kan träffa mig imorrn ya sexy thang ! längtar extra mkt isåfall <3 PUSS PÅ MIN ÄLSKLING.

           

mitt enorma flyt

7 augusti.
godmorgon världen ! somnade ett tag på golvet förut när min syster tittade tv, va mysigt. fatta vad trött jag är, helt utslagen . somnade på 5 minuter kanske .. -.- och sen vakna jag av att syster prata i telefon , that bitch. älskar dig syster :] sen ropa mamma på min för att jag skulle duka , vi ska äta soppa :] och då dukar jag med platta tallrikar och kniv och gaffel. då ba yess .. härligt flyt idag tycker jag ! puss.

listor i all ära

7 augusti.
kände för en lista, snodde den på nån fanie's blogg eller nåt ! :'o dåligt minne.

Dagens humör: men vad tror du själv ? vaknade för i helvette kvart i nio, sov i 5 timmar, kan knappt hålla ögonen öppna & ändå frågar du, VAD TROR DU SJÄLV ?!
Dagens borde: packa till den dära jävla flytten.
Dagens frisyr: uppsatt, lilla my toffs.
Dagens klädsel: min sovtröja hela långa vida dagen.
Dagens planer: INGA ;d och det är superskönt för övrigt.
Dagens materiella vill ha: en plasma tv skulle aldrig sitta fel.
Dagens längtan: samtal från elsa bästavän som jag antagligen kommer få ta emot ikväll :) saknar henne så det svider.
Dagens beroende: min bärbara kärlek
Dagens tråkigaste: detta äckliga pissväder, vi gråter en skvätt för de va ?
Dagens personer: mig själv i min egen ensamhet ;(
Dagens irritation: att jag är så otroligt trött, tar kål på mig.
Bara dagens: kalla mackaroner, KAN INTE LAGA MAT.
Dagens låt: veronica maggio - stopp

give me a shot !

7 augusti.
här mina vänner ska ni få chansa, från vilken tvserie kmr den hära låten ? och vad kan den heta mån tro ? :'o bara att chansa på , den som först har rätt har jag en överraskning till :'o värsta grejen.
( SÅ JÄVLA ENKELT SO DONT FAIL ) ;

      

dom som ligger i topp

7 augusti.
JAG LEVER FÖR MIN MUSIK :) vill jag bara börja med att säga. byter favoritlåtar hela tiden, men som alltid ligger one republic djupt in i mitt hjärta :) där stannar dom också ! jag har värsta crushen på ryan tedder , sångaren. det är helt sjukt hur snygg han är i musikvideon till apologize , jag dör. där har ni en topp 10:are damer ! om jag kunde skulle jag haffa :] men men back to business. mina favorit låtar som ligger HÖGT i grantopparna är dessa godingar 
Maria Mena - Just a Little Bit & Takida - Curly Sue , FUCKING ENJOY !

        

      

i dare you

bli medlem och få presentkort från kicks (; ! värsta grejen.
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=5753

hej jag heter anna

         


my guy ska ha stil

7 augusti.
alla regular tjejer tittar på ÅÅÅÅH ÖGONEN när dom ser en kille som är snygg. ögonen, största prioriteten ? jag tror mest tjejer säger så för att inte tas för en sån som bara går efter utseendet. ytlig, OM JAG FÅR SÅ SÄGA. haha om jag va ytlig skulle jag fan stå före. och visst jag skulle inte vara tillsammans med en kille som är en blanding av fantomen på operan och tönten som sjöng hej hej monica. nej, för att jag ska fan ha en kille med stil ! klädstilen, det är fan det viktigaste, tycker jag ? asså jag tittar alltid in vad killar har på sig, och jag faller som en sten för killar med chinos, tygskor och bara en vanlig vit tröja, eller hatt ! :D haha förfan ! det är as ballt. är så jävla trött på alla mouli tröjor och evisu jeans, alla killar ser identiska ut .. och en gång skrev jag till en kille bah ; jag såg nog dig i stan idag. han bah ; vad hade jag på mig ? jag bah ; en svart / orange mouli. han bah ; aa då va det jag. jag bah men gud .. NOT YOUR TIME TO SHINE LITTLE BOY. vill du vara unik ? ge moulin till hunden din och låt han äta upp skiten. kollade in på stockholmstreetstyle.se och får se killen med värsta värsta heta kläderna, PANG BOM och anna föll ;

                 

DET DÄR ÄR VAD JAG KALLAR, STIL . har du sån stil, grabben ? komsi komsi.

don't fkn wake me up

7 augusti.
hellu broder. vad görrrni ? :D jag sitter här med min bror och kollar b programmet momento ! :o herregud haha. vad har det blivit av oss ? är vi gamla , helt plötsligt ? tror så. sen fick jag lite udda vibbar från min katt. han skulle hoppa upp i soffan , men slog huvudet i bordet. vet inte om jag tyckte synd om hnm :/ men men, längtar skitmycket till imorrn när jag ska träffa elsa gubben , HAHA , och lite annat folk. men det kommer att regna, huameja. då blir mitt hår lockigt och då kan jag lika gärna stanna hemma -.- .. usch. det är ju pinsamt fan ! som jag sa till wlle , JAG SKA FAN SNAGGA MIG. tänk vad skönt? behöver inte lägga ner 25883635 kr i månaden på hårspray :D driver. men iaf typ 50 spänn ! aa tänk vad man vore rik om man inte köpt hårspray .. *tänker* åå vilka härliga tankar. mmmmm.
justja, igår ? aa då skulle jag gå och lägga mig tidigt (typ vid 12) för att våran städtant skulle komma vid 9. och dom senaste dagarna har jag legat och kollat sex and the city tills 3 på morronen , och sen somnat djupt i alla mina drömmar. och ah, nu när jag skulle sova när jag INTE ENS VA TRÖTT, låg jag och vred och vände tills klockan va halv fyra, sen somna jag. sen vakna jag av sms kl 5. sen gick jag upp kvart i 9, vakna 2 minuter innan klockan skulle ringa .. helvette. en mardröm ! fick lust att bita nån.


PSSST !

TÄNKTE BARA SÄGA ;
den som inte älskar sex and the city måste ha en skada. puss !

jag & elsa göre bäst


skynda fynda

5 augusti.
hello fuckers. vettni vad ? pratade med Elsa i nallen för ett tag sen, det va årtider sen ! hon flydde ju från sverige till sugengland och lämnade mig att ruttna. fyfan elsa, gör man så mot sin bästavän verkligen ? :D du ska ha en stor fet smäll (; sen så gjorde jag värsta fyndet bland mina gamla bilder idag , en bild på mig , som typ är ett halvår gammal kanske ! :o shit vad söt jag va då hah .. fan att man inte ser ut så nu ;D nä skoja bara ser likadan ut ! <3

                     

Guitar Hero

5 augusti.
hallå i stugan. vet ni vad? jag mår så bra eftersom jag har er, mina 12562865892658 läsare, som kommenterar så fina kommentarer 24 / 7 , och bara är allmänt gulliga och älskar min blogg och älskar MIG såklart ! ... SEN VAKNA JAG :] just nu spelar jag guitar hero med bror min, och han  är väl duktig .. MEN INTE LIKA BRA SOM MIG. never. har faktiskt uppgraderat min nivå till medium, suck on that biatch. bättre än vad ni kan antar jag ? tror jag nog. men va inte ledsen för att jag är bättre, det är bara nåt ni behöver vänja er med ! <3 älskar er också :]

               

undra om det finns ett världsmästerskap i Guitar Hero, där skulle jag nog passa ganska så bra tror jag ! nån som vill vara min buddy och joina ? :D enda regel ; DU MÅSTE MINST VARA LIKA BRA SOM MIG :D hahahhaha ! ( går nog ganska lätt )

sötnosar

5 augusti.
hahaha .. smsade lite förut med sötingen jerome , har alltid kul när jag pratar med honom :') jerome bah ; sanningen svider ;) jag bah ; käften du skadar mitt ego , hahahah kan säga att jag behöver han och allt han säger nu när jag mår lite på tvären :'o men, han är bäst iaf ! puss påre.

OCH SEN, VÄRSTA BRAIGA GREJEN. min elsa har kommit hem ! :d ååh jag är så jävla lycklig ! elsa min bästavän ni vet , hon va i england i typ två veckor ( fuck you bitch ) och nu har hon kommit hem och kan bara säga att det va tur för henne för jag höll på att ta självmord när jag fick va utan henne så länge :'o , ska träffa na på fredag när jag ska till storstan. ska också träffa annat folk, va längesen jag va där ! sjukt trist. but now these days im kind of pank i plånboken , det svider!

                              

MY ONLY LOVE

det bästa som finns



:') åå jag bah älskar när människor gillar min blogg , och liksom säger det till mig! det är helt seriöst det bästa som finns, blir så jävla glad :') ANDREA, du är världsbäst , värdesätter dig sjukt högt i mitt liv, inte ett steg utan dig vettu gumman, i love you .


no sad face

5 augusti.
AJA, det sista jag ska göra är väl att sitta och tjura över en kille ? VADFAN, den tiden man gör det, den tiden är man död i hjärnan. och det är jag ju inte, är ju rätt smart fan ! :) men ni kanske vill se min lilla påklädnad från igår ? ;

            

fick ingen bra bild framifrån så hoppar det. men hade iaf på mig ,
vit lite oversize tröja från cubus
min mammas långa jeans jacka ( haha )
ett svart bälte i midjan från inte mindre än THAILAND :)
svarta tajts från nån random butik
& sen hade jag uppsatt lilla my knut i skallen på mig :) nice huh ? och sen hade jag min ASSNYGGA bruna väska från hongkong , ni vet en sån där man hänger över axeln och har dinglandes på rumpan ? :) thihi, aa en sån. i like, maha.


time to be a nun

5 augusti.
hejsan mina rara vänner. hoppas ni mår bra, för det jag inte jag. hoppas ni mår så jävla bra att jag kan leva på eran glädje liksom .. åå, vill inte berätta rakt hej och hå ut i bloggen så att alla får veta vad som är fel, men dom som är intresserade kan ju fråga .. ni kan ju gissa vad det handlar om ? jaa , killar. vad annars liksom ? dom förstör mitt liv, fan. egentligen behöver man inte sånt skit men ändå dras man till dom. det är fan skandal, helt jävla sorgligt. JAG SKA BLI NUNNA. det ska jag bli! kom och besök mig i kyrkan. tack och hej.

mobboffer :'(

3 augusti.
enligt en viss andreas har jag inga vänner :/ sätt dig på mitt långfinger och rotera va ditt fyllo <3 men jag har faktiskt 4 bästavänner, dessa sköna tjejer ;

                      

rör ni dör ni , got it? :)

är man inte lite tuff då ?

3 augusti.
hejsan gubbar och gummor ! ni vet att jag älskar miami ink ? right ? och att jag avgudar min syster som är full med tatueringar ? :D jaa, så därför sitter jag dagarna in och ut och funderar på vad JAG ska tatuera när jag blir stor :) tihi. joo jag vet nu redan vad jag vill. jag ska minst ha tre tatueringar, MAHA. hur tuff får man inte bli asså ? sjukt. dom två som jag är säker på är att jag ska skriva ett engelskt ordspråk i nacken och göra ett fyrklöver precis vid bikinilinjen. här är ordspråket :') ; 

                                       

någon smart kid som vet vad det betyder ? :) låter er fundera !
sen va det ju en till tatuering jag skulle ha ..
jag posar här och ger er en illustration ;

                

for your information , i know im hot !


min andrea

3 augusti.
tänkte bah passa på å nämna en grej. alla som är nåt vet vem andrea paulsson är, also known as rightly på kära playahead :) tänkte bara säga att jag älskar dig andrea, du är verkligen underbar. och jag visste fan inte vad jag skulle ta mig till när jag såg det där du skrivit i din blogg om mig ! <3 du är älskad hjärtat, fattaru det ? och du vet säkert inte det men jag läser din blogg varje dag, bara för att hålla mig uppdaterad i DITT LIV ! för jag avgudar dig, jag älskar allt du gör ! vi har verkligen känt varandra länge nu, om jag inte minns fel så över 7-8 månader. jag älskar dig gumman, genom eld och vatten för dig ! <3

jag är inte stolt

3 augusti.
som sagt, jag är inte stolt, men detta är min humor ... ;

      

detta är Klarry, mannen med alla sina funderingar i livet. vet inte varför jag garvar åt det men detta är min humor ibland när jag är trött av mig :'| då garvar jag så att det svider i magen på mig ! när jag va hemma hos kära linda, så sa hon ; jag måste visa dig en sak, något som jag verkligen tror är din humor ! och då visade hon mig den här, och det va sannerligen min humor .. hoppas ni inte tycker jag är allt för störd <3 puss.

det närmar sig

3 augusti.
hej kompis ! sitter här nu i soffan och tittar på mitt favvo program, miami ink såklart, med min bärbara kärlek i mitt knä. sa aldrig det kanske? men jag fick iaf en bärbar data när jag fyllde år av mor min och papi. det va väl ganska så generöst ändå ? va menat att jag ska ha den nu när det närmar sig att jag ska flytta hemifrån. ååå gud vad skönt det ska bli ! ska köra ett lass med packning soon, och sen ska där sovas den 17 till den 18 när skolan börjar dåra. fyfan vad nice. ni får komma och hälsa på såklart ? ska bo på solstigen :] rätt koolt va ? tycker jag i alla fall ! ska göra mitt rum till värsta ungkvinnas lya :'o grymt. det är där alla kommer vilja vara, hela tiden :] håll tummarna för mig ? att jag överlever :) <3 


hjärtat mitt

wille, jag vill att du läser det här, för det är faktiskt inget annat än äkta ord, direkt från mitt hjärta, okej ? älskling, du ska veta att jag hatar att det är såhär nu. fan vad jag mådde dåligt igår .. smsade dig och du sa att du inte mådde bra ? då tänkte jag bara att jag kanske kunde få dig att må bättre och så, för du vet att jag ALLTID kommer finnas för dig ! oavsett vad, det kan jag fan sätta mitt liv på. men sen fick jag ju reda på att det va värre än vad jag trodde och jag satt verkligen med en klump i magen och visste inte vad jag skulle ta mig till. för hjärtat, du betyder verkligen för mig ! om du inte redan förstått det ? och om du lämnar världen lämnar jag den med dig ! du behöver bara ringa så kommer jag på stört, verkligen ALLT för dig ! du vet att jag älskar dig och jag har fan gjort det sen den dagen vi började snacka. kommer aldrig släppa dig ut ur mitt hjärta för det är där du hör hemma gubben, för du är verkligen något speciellt för mig. du finns alltid för mig och står alltid på min sida. vi har inte känt varann länge men ändå känns det så, och jag lovar att jag inte kommer släppa dig för något. när du mår dåligt vill jag inget annat än att finnas för dig. jag vill att du ska kunna lita på mig, berätta saker för mig ! för jag kommer lägga ner all min tid på att försöka göra det bättre för dig ! alltid älskling, verkligen alltid ! när du behöver mig finns jag där, går igenom eld och vatten för dig wille. vill bara att du ska veta att du ÄR älskad, och om du inte orkar längre, så kommer jag orka för två för du betyder så jävla mycket. jag älskar dig!

               

älskar dom ! :)

3 augusti.
HAHA, jag skrev ju om att jag har så jävla många par skor ? aa och när jag letade efter skor, så hittade jag värsta sköna tofflorna :$ tog en bild och det såg skit töntigt ut, haha. goströja och härligt stora vitglittriga mjuka toffelgrejer !

           

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA :')

otrogen

3 augusti.
jag tycker alla borde veta by now att min musik är mitt liv & att jag bara ÄLSKAR One Republic och ledsångaren Ryan Tedder, men jag har även en ny kärlek ! :'o aaa, big step in this revolution. The Fray, faktiskt ! :) och liksom. jag är så kär i en av deras låtar, den är liksom .. jag :) sån musik jag älskar ! skön musik, inte r'nb, inte hårdrock, utan ara simpla instrument och så. sånt jag gillar ! LYSSNA AND YOU'RE HOOKED FOR LIFE ! ;

         

100 snabba

3 augusti.

100 SNABBA :) haha hoppas ni orkar .. !

1. Vem är du? En stolt svensk ! :)
2. Ålder: Sweet sixteen baby.
3. Personlighet: Man är ju grym.
4. E-post: [email protected]
5. Stjärntecken: Jag är krrrräftan.
6. Jag kommer från: Jag är enköpingsbo, jao.
7. Jag bor: Enköping sa jag ju.
8. Bästa vän:  Min älskade Elsa Karlsson !
9. Civilstatus:  Ragga på ni bah.
10. Spel? : Guitar Hero :$ om man nu får kalla det spel ?
11. Mac eller PC? PC.
12. 1024*768 eller 800*600? Vad fan ? :)
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet explorer, har ingen aning om vad det andra är.
14. Din bästa egenskap: MIN HUMOR ! Gotta love it !
5. Din sämsta egenskap: Ganska lat av mig.
16. Husdjur: En bror och katten min, Boris :)
17. Familj: Mamma, pappa och fem syskon, alla äldre utom 1.
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Munnen. Går inte att få tyst på mig, tyvärr.
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Jag gillar min mage :)
20. Jag sover: Gärna tills det är kväll igen.
21. Djur jag är lik: Vi är alla apor !
22. Tror du på något? Kärlek vid första ögonkastet ofc !
23. Frisyr: Snelugg
24. Hårfärg: Egentligen ganska blond, numera brunett
25. Ögonfärg: Brun / gröna , I LIKE. 
26. Längd: 172 cm
27. Vikt: Vill jag inte prata om.
28. Skostorlek: 39
29. Gillar: Min bästavän & att skratta ! Godis går alltid hem :$
30. Ogillar: Falska människor.
31. Favoritmat: Finns så mycket :$
32. Favoritglass: Chunky Monkey, BEN & JERRYS !
33. Favoritdessert: Sånt gillar jag inte :'o
34. Favoritpizza: Pan pizza, med tjock botten ! :D
35. Favoritdryck: HELLO LATTE !
36. Gillar du godis? Om jag gör!
37. Isåfall vilken sort? Lakrits, mumma.
38. Min favoritdrink: Många.
39. Min favoritfilm: Cube förfan, 
40. Min favoritdag: Fredag.
41. Min favoritklädesplagg: Shorts, har säkert 10 par.
42. Min favoritbok: Linas kvällsbok (a) HAHA
43. Min favoritmusik: One Republic är det enda jag lyssnar på .. :'o
44. Min favoritlukt: Killparfym ! 
45. Min favoritblomma/planta? Lavendel, ljuvligt :')
46. Öl eller vin? Öl polarrrrn !
47. Liknar du en kändis?  Hell no.
48. Senast köpta skiva: Gammalmodigt med skivor, farmor !
49. Senast film på bio: Sex and the city, BÄSTA :D
50. Bästa låten i världen: Dreaming Out Loud - One Republic
51. Senast lästa bok: Så länge sen jag läste en bok att jag kommer inte ihåg.
52. Favoritförfattare: Bryr mig inte om sånt fan :)
53. Skriver du dagbok? Har gjort förut i tiden :)
54. Bästa årstiden: Sommaren.
55. Älsklingsfärg: Har alltid varit röd !
56. Skulle aldrig ta på mig: Läder byxor, fyfan.
57. Vad ville du bli när du var liten? Veterinär, som alla andra ;o
58. Blev du det? Vadå blev ? Jag är fortf liten ja :)
59. Brinner för: Kan inte leva utan min musik, tappar jag bort min iPod tar jag självmord !
60. Sportbil eller familjebil? Här är mitt enorma careface.
61. Katt eller hund? Katt.
62. Har du nån nojja? Ja fyfan. Måste pussa mobilen om den står på tex 16.16 eller 23.23 , måste dunka nån i ryggen om den går på en A-brunn , måste gå tre ggr på en K - brunn.
63. Fobier? Klaustrofobi, höjdskräck, EN OTROLIG RÄDLSA FÖR SNIGLAR.
64. Deppig eller glad? Kunde vart bättre !
65. Politiskt insatt? Du måste skoja.
6. Värdesätter du ärlighet? Det är det jag värdesätter högst !
67. Brukar du dra "vita lögner"? Ja, i värsta nödfall.
68. Är det ok med vita lögner? Ja, så länge det inte sårar den andre.
69. Känner du en mytoman? Haha, nej.
70. Har du pojkvän/flickvän? Hade förut O.o
71. Är du kär? Kan va !
72. Hur tidigt stiger du upp? Aldrig tidigare än tolv.
73. Är det bra eller dåligt? Frågetecken
74. Vem/vilka vet mest om dig? Elsa
75. Gillar du att slåss eller? Bara på min bror.
76. Vad har du på dig just nu? Min sovtröja, orka klä på sig vaaa.
77. Vad ska du göra ikväll? Sova.
78. När var du senast riktigt full? Palla leka.
79. Är du seriös? Till och från.
80. Hur många väskor äger du? Mer än 15 iaf.
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2
82. Hur många biologiska syskon har du? 1.
83. Isåfall, vad heter de? Ola ( kallad Björn Gustafsson , dom är snorlika. )
84. Hur många timmar sover du per natt? 8 kanske.
85. Vem är snyggast i världen? Måste vara Johnny Knoxville ! 
86. Vad är du allergisk mot? Vet inte, men typ Kiwi ! Kliar ngt enormt när jag äter
87. Ska du duscha idag? Vill du joina eller ?
88. Vad är det för veckodag? Söndag
89. Vad är det för datum idag? 3/8 - 08
90. Vad gör du nästa år? Pluggar tills jag tar självmord :'o
91. Är du likgiltig? Nej, verkligen inte.
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Typ landet ! 
94. Har du utländska föräldrar? Nej.
95. Gillar du att laga mat? Ja :) ville bli kock förut 
96. Märkeskläder eller secondhand? Secondhand !
97. Hur många par skor har du? SOM SAGT ! över 28 !
98. Är du sexuellt frustrerad? Tss, käften
99. Vem är snällast just nu? ALLTID ELSA.
100. Var har du ont? Nacken.

skomani

3 augusti.
jo, vet ni vad ? jag rensade familjens skogarderob för att ta fram alla MINA skor, eftersom att jag soon ska flytta hemifrån ! ( närmare sagt den 13 augusti ska vi börja flytta över grejorna ) , och gissa hur många par skor jag hade ? .. ENDAST SOMMARSKOR dåra. joo .. hmm .. 28 par :| det är fan helt sjukt .. och grejen är att jag köpt dom flesta i år :$ fan jag skäms .. mamma bah ; inte undra på att du är rätt pank :) jag bah käften kvinna.

         

detta är då cirkus alla mina sommarskor, har några par till men det här är typ alla .. massa högklackat .. som jag nästan inte använder :| för det är typ inte 'jag'. äkta anna skor är vita tygskor. det är liksom JAG :) och jag har ett par men dom är ganska slitna plus att jag fått fågelskit på dom när jag va i England, freeeescht ! men det har jag såklart skrubbat bort :$ grejen är att jag nästan inte använt några av skorna haha :) jag har ju mina favoriter ! men men, det är 30 dagar i månaden ! vadfan haha, och jag har 28 par .. kan nästan ha olika varje dag :D THIHHIHIHI <3

gårdagens aktiviteter, HAHA.

3 augusti.
hello sugar. hur mås det ? joo jag mår faktiskt bra. har inte kunnat skriva för jag har faktiskt haft sovbesök :D hahahah, linda min granne och bästa vän har sovit över från igår tills idag dåra, och hon gick precis hem. vi sov till halv ett -.- eller iaf jag, linda låg och väntade på att jag skulle vakna i 45 minuter :D hahahah jävla tönt ! hon våga inte väcka mig (?) vadå, bits jag eller ? eller jo kanske, det är en möjlighet att jag gör det när jag är morgontrött :) så passa dig vaaaa.

igår på kvällen spelade vi guitar hero (a) :$ hahah jag är fan bäst på re :D linda bah ; du lever dig verkligen in i spelet va ? jag bah .. ja -.- .. hahah för när jag missar jag bah HELVETTTTTTE ! hahaha jag tycker det är skit kul :D fick faktiskt 99 % på en bana :] på easy men whatafuck ! :D hahahahhah ååh. sen kollade vi iaf på min favvofilm, cube :) för er som inte har sett den, SE DEN ! den är så bra :D sen finns det en 2a som heter hybercube, men den suger verkligen. sämsta filmen jag sett :'o fatta inte ett skit och ändå är man rätt smart ! :) <3

RSS 2.0